beskyttet beskæftigelse

Hvem arbejder vi for?

Vi arbejder både for foreninger, institutioner og mindre virksomheder, som bl.a har brug for hjælp til mindre produktioner og samleopgaver. Fælles for dem er, at de vægter dedikation, grundighed og godt håndværk høj.

Tidligere har vi f.eks. bundet skolebøger ind, produceret årsskrifter til foreninger, lavet årsplaner til børnehaver og syet gardiner til rådhuset.

Hvorfor skal I bruge os?

Når din virksomhed samarbejder med os, er I med til at støtte et socialt projekt, der giver så utroligt meget igen til de involverede medarbejdere.

På grund af vores medarbejderes nedsatte funktionsevne arbejder vi ikke så hurtigt. Men vi kan konkurrere på både prisen og kvaliteten af vores arbejde. I får altså både godt arbejde og gør noget godt for samfundet.

Vi kan fx hjælpe din virksomhed med

  • Pakning og/eller samling af varer samt andet montagearbejde.
  • Plastring af bøger og fremstilling af æsker efter mål.
  • Udstansning/fræsning af mindre genstande, f.eks. til reklamebrug.
  • Syning af mindre produktioner.
  • Print af plakater i mindre oplag.

Vi arbejder for dansk designsuccess

En af vores gode kunder og samarbejdspartnere gennem længere tid er denprisvindende virksomhed RAM’N. RAM’N er kendt for deres billedrammer til børnetegninger. Rammen har en særlig mekaniske, så børn nemt selv kan indramme de fine tegninger, og så kan den dreje rundt og tilpasse sig til tegningens motiv.

Vi hjælper RAM’N med at samle den unikke indermekanisme, og vi er rigtig glade for at have en finger med i et så godt produkt.

Skal vi skabe noget smukt sammen?

Skal din virksomhed også hjælpe en borger til et værdigt og værdifuldt arbejdsliv?
Send os en besked, så vi kan tage en snak om et muligt samarbejde.

    Værkstedshuset banner