Arbejde i Værkstedshuset

Når du starter i beskæftigelse på særlige vilkår i Værkstedshuset, bliver du tilknyttet et af de fem værksteder. Her bliver du oplært i håndværket og de arbejdsopgaver der er.

Personalet på dit værksted er din kontaktperson og I laver sammen din indsatsplan.

I indsatsplanen står ønsker og mål for det, du gerne vil arbejde med og opnå. Det er ud fra den, I sammen planlægger og tilrettelægger det daglige arbejde, så det både bliver indholdsrigt og lærerigt for dig.

beskyttet beskæftigelse

Den gode arbejdsplads

Når man arbejder på en arbejdsplads som Værkstedshuset, er arbejdsfællesskabet vigtigt. Selvom det er en lille arbejdsplads, hvor vi kender hinanden, er vi også vidt forskellige.

Vi vil gerne sikre, at vi er en god og rummelig arbejdsplads, hvor alle er glade for at arbejde og udvikle sig. Derfor har brugerrådet lavet en politik for den gode arbejdsplads.

Klik på link og læs nærmere om retningslinjerne: Den gode arbejdsplads.

Indsatsplaner

Når du er i beskæftigelse på særlige vilkår, laver vi en indsatsplan for dig hvert år. I planen står der, hvilke ønsker og mål du har for dit arbejdsliv, hvordan personalet kan støtte dig i at få opfyldt målene og hvilken hjælp du eventuelt har brug for. Indsatsplanen laves i samarbejde med kontaktpersonerne og sendes efterfølgende til din sagsbehandler.

Det er ikke et krav at du skal deltage i udarbejdelsen. Men det opfordrer vi til, da det er den bedste måde du kan få indflydelse på eget arbejdsliv.

Det er vigtigt, at der løbende er fokus på målene. Det sikrer vi ved at afholde feedbacksamtaler hver anden måned. Her taler vi om, hvordan det går og om det er den rigtige støtte vi giver. På den måde kan vi hele tiden tilpasse både opgaver, praksis og støtte i forhold til mål og trivsel.

Dagens gang

Sådan ser en typisk dag ud, når man arbejder i Værkstedshuset:

Kl. 8.30- 9.00 møder du ind. Der er mulighed for at starte dagen i kantinen med snak over en god kop kaffe eller te. Herefter arbejdes der på værkstederne. 
Kl. 11.30 Holder du frokostpause.
Kl. 12.15 Arbejder du igen på værkstederne.
Kl. 13.45-14.15 Holder du kaffepause.
Kl. 14.45 Pakker vi sammen og gør klar til at gå hjem.
Kl. 15.00 Lukkes værkstedet.

Brugerbestyrelsen har lavet en medarbejderhåndbog, med de ting der kan være praktiske, at vide om at arbejde her: Medarbejderhåndbog.

Vil du også arbejde i Værkstedshuset?

Lyder en arbejdsplads på en af de spændende værksteder som noget for dig? Kontakt os, så vi kan tage en snak om mulighederne.

    Værkstedshuset banner