”Ligeledes understøtter tilbuddet medarbejdernes muligheder for personlig udvikling og selvstændighed samt muligheder for at skabe sociale relationer, og bruger opgaveløsningen og oplæring i værkstederne som ramme til at styrke disse kompetencer og samspil.”

– Socialtilsynets rapport 2022.

Vores værksteder

Hos os er ingen låst fast til kedsommeligt samlebåndsarbejde og man kan altid lære noget nyt. Du kan komme i beskyttet beskæftigelse på hele fem vidt forskellige værksteder og i hvert værksted et hav af forskelligartede arbejdsopgaver.

Billedkunst og IT værksted

Billedkunst og IT

Her udforsker vi forskellige tegne- og maleteknikker på alverdens materialer. Vi bruger også computere og andre digitale redskaber.

Read More

Tekstil værksted

Tekstil

På tekstilværkstedet kan du lære at sy på symaskine og væve, og du er med til at fremstille bl.a. puder og tasker i smukt design og høj kvalitet.

Read More

Bogbinderi værksted

Bogbinderi

Her udfordres din fantasi og kreativitet med farver, pap og papir, når du bl.a. skaber æsker og smukke bogomslag. Vi binder også bøger ind til skoler.

Read More

Køkken værksted

Køkken

Her kan du slippe din indre kok løs! Vi hakker, snitter, dufter og smager, når der laves sund og spændende mad til huset og catering.

Read More

Montage værksted

Montage

Her løser vi montage-opgaver for andre virksomheder af forskellig karakter. Du vil for eksempel samle og pakke i små og store mængder.

Read More